Τώρα μούγκα για τη Φενέρ!

Τώρα μούγκα για τη Φενέρ!

Απόσπασμα από το εκπληκτικό άρθρο του Νικαλακό στο gavros.gr για τους αντικειμενικούς με τα αντικειμενικά γυαλάκια τους!

fener_aziz_baskan

“Θυμάμαι τι έλεγαν και έγραφαν επί ατέλειωτους μήνες, προσπαθώντας να συνδέσουν τον Ολυμπιακό και τις δικαστικές έρευνες που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα όσα είχαν συμβεί στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τη Φενέρμπαχτσε.

Η πρόθεσή τους ήταν σαφής: εκεί, στη γείτονα χώρα, τους έκλεισαν μέσα και τους απαγόρευσαν, σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ, να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ, γιατί κλείνουν τα μάτια με τον Ολυμπιακό και δεν του επιβάλλουν καμία τιμωρία;

Και να τα άρθρα και να τα σχόλια και να οι πηχιαίοι και καυστικοί τίτλοι για το πώς αντιμετωπίζεται εδώ μία ίδια υπόθεση. Επί μήνες ατελείωτους τα ίδια και τα ίδια.

Βεβαίως, περνούσε στα ψιλά ότι μιλούσαμε για δύο πολύ διαφορετικές υποθέσεις. Στην Τουρκία είχαν γίνει συλλήψεις του προεδρείου της Φενέρ, αφού υπήρξαν συνομιλίες για παιχνίδια που στήθηκαν, τα λεφτά που χρειάστηκαν κλπ, κλπ. Ενώ εδώ έχουμε με υποθέσεις για τις οποίες του είπαν του Γεωργέα, του είπαν του Φύσσα κλπ, κλπ.

Οι διαφορές είναι χαώδεις, αλλά τέλος πάντων ας το αφήσουμε αυτό το κομμάτι κι ας πάμε στην ουσία. Έγιναν οι δίκες στην Τουρκία κι αθωώθηκε η…”

Διαβάστε τη συνέχεια στο : http://www.gavros.gr/twra-moygka-gia-th-fener

Share and Enjoy !

0Shares
0 0