Το παραμύθι για Μασούρα, πάει σύννεφο

Το παραμύθι για Μασούρα, πάει σύννεφο

Δείτε την εκπομπή

Σε επίπεδα… επιστημονικής φαντασίας όσα (ξανά)γράφουν πλέον οι Τούρκοι για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα. Και κυρίως για όσα γράφουν για τον Ολυμπιακό σε αυτή την υπόθεση.

Για τους Ερυθρόλευκους που οι γείτονες τους εμφανίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως όχι μόνο διαπραγματεύονται την πώληση του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και ότι έχουν ρίξει στα μισά τις απαιτήσεις τους.

Να το πάρουμε από την αρχή: Πριν από μερικές ημέρες στην Τουρκία ανέφεραν πως ο πρωταθλητές ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα και ότι υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων (Ολυμπιακού και Τραμπζονσπόρ) για τον παίκτη. Σήμερα η Fanatik υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει τις οικονομικές τους απαιτήσεις για την πώληση του 27χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο- συμπληρώνει το δημοσίευμα-, η Τραμπζονσπόρ μοιάζει ανένδοτη και δεν φαίνεται διατεθειμένη να βγάλει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ, από τα ταμεία της, γι’ αυτό και είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Παράλληλα στο θέμα που παρουσιάζουν τονίζουν πως το έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα της Τραπεζούντας (Μπακασέτας, Σιώπης) είναι και ο λόγος που ο ίδιος ο Μασούρας βλέπει θετικά αυτή την ιστορία.

Τι ισχύει από όλα αυτά; Τίποτα. Ούτε επικοινωνία υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες. Ούτε βέβαια κάποιες διαπραγματεύσεις. Δεν ισχύει το παραμικρό, λένε όσοι ξέρουν. Και αυτό είναι όλο…

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1896394/paramythi-gia-masoura-pai-synnefo/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0