Θύρα 7: «Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη»

Θύρα 7: «Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη»

Δείτε την εκπομπή μας

Το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.
Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε η Θύρα 7.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών σε ανάρτηση που έκαναν στα social media αναφέρθηκαν στη σπουδαία επιτυχία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

«Με ψυχή νικητή είναι ξανά πρωταθλήτρια Ελλάδας για 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια!», ανέφεραν αρχικά και πρόσθεσαν: «Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει αδιάκοπα να κατακτά τίτλους και να αποτελεί εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη».

Μεταξύ άλλων η Θύρα 7 στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με ΨΥΧΗ ΝΙΚΗΤΗ είναι ΞΑΝΑ πρωταθλήτρια Ελλάδας για 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια!

Συγχαρητήρια σε όλη την ΟΜΑΔΑ για την ΠΑΝΑΞΙΑ κατάκτηση του double!

Το περσινό ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ από τον φάρο, πρωτάθλημα στον Τουρνουαϊκό βοτανικού -δεν ήταν καν διάλειμμα στη δυναστεία του Ολυμπιακού ΚΑΙ στο γυναικείο μπάσκετ αλλά αποδείχτηκε άνω τελεία!

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει αδιάκοπα να κατακτά τίτλους και να αποτελεί εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία τον μεγαλύτερο ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ σύλλογο του πλανήτη».

https://www.to10.gr/basket/2027321/thyra-7-o-megalyteros-polyathlitikos-syllogos-tou-planiti/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0