Θύρα 4: «Ο πρωταθλητής του κ@λου, για μια ακόμα φορά ξεβρακώθηκε»

Η ανακοίνωση της Θύρα 4 για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

Δείτε την εκπομπή μας

Η σημερινή δεν αποτελεί ούτε ημέρα χαράς, ούτε ημέρα δικαίωσης. Η τιμιότητα του συλλόγου που λατρεύουμε είναι δεδομένη και συνυφασμένη με την ιστορική του διαδρομή. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να περιμένουμε κάποιου είδους δικαίωση από τα δικαστήρια που επηρεάζονται από τους γνώριμους κύκλους των κατά συρροή αθώων, που δεκαετίες τώρα κομματιάζουν και ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ότι ούτε καν αυτά τα δικαστήρια μπόρεσαν να βγάλουν ένοχο τον ΠΑΟΚ, είναι απλά μια σφαλιάρα στους εμπνευστές αυτής της ιστορίας. Τους παράγοντες του θρήνου και τους κυβερνητικούς τους συμπαίκτες, οι οποίοι και έχουν κατονομαστεί σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις.

Ευχόμαστε οι ΠΑΟΚτσήδες ψηφοφόροι τους στο βορρά να τους δώσουν τα ανάλογα συγχαρητήρια για τη στάση τους, μην ξεχνάμε πως τους ψήφισαν για να φέρουν την αριστεία. Πάντως η εξαφάνιση τους από προσώπου γης εκείνες τις εβδομάδες Γενάρη και Φλεβάρη του 19 απέδωσε, άξιος ο μισθός τους.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού και της ΝΔ, μην καταφέρνοντας να χτυπήσει μέχρι το τέλος έναν ακόμα τίτλο, λυγίζοντας μοιραία από την επικοινωνιακή πίεση. Να θυμίσουμε πως την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης ήταν πρωτοπόρος. Κάνεις δεν γνωρίζει εάν το πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια ποια θα ήταν η έκβαση του, και ούτε ποτέ θα το μάθει.

Ένα ακόμα παράδειγμα ενός κάλπικου τίτλου, μια πολύ καλή αφορμή για να σας δείξουμε πόσο αστείοι φαίνεστε όταν μιλάτε για τον αριθμό των πρωταθλημάτων που κατακτήσατε. Ο πρωταθλητής του κ…, για μια ακόμα φορά ξεβρακώθηκε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0