Τέτοια διάλυση, δεν ξανάγινε!


Μόνο τυπικά υπάρχει Γραμμένος στην ΕΠΟ. Ο πρόεδρος που στο παρελθόν ήταν «απών» από τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου, πλέον είναι εξαφανισμένος από παντού.

«Ο δικός μας Γραμμένος», σύμφωνα με τον Σαββίδη, τελεί υπό προθεσμία, δεδομένου ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, όταν θα γίνουν εκλογές (πιθανόν στις 9 Οκτωβρίου αν και η θητεία της διοίκησής του λήγει σε έναν χρόνο). Παράλληλα η ομοσπονδία είναι παραδομένη στο μπλοκ του νότου, δηλαδή σε συμφέροντα συγκεκριμένης ΠΑΕ.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο παρασκήνιο (από τα οποία προκύπτουν και τα παραπάνω) έχουν να λένε ότι αρκετοί σύμβουλοι τα έχουν με τον Γραμμένο. Μέχρι και μέχρι πρότινος συνοδοιπόροι του φέρονται να τον… σεντράρουν για αυτή την κατάσταση που είναι πέρα από κάθε όριο.

Οι εποχές που «ο δικός μας Γραμμένος» χαρακτηριζόταν από τα προσκείμενα ΜΜΕ στην ομοσπονδία ως «Πρωθυπουργός του ποδοσφαίρου» έχουν παρέλθει και αυτό γινόταν, για να κάνει η… εξυγίανση τα τέρατα και σημεία. Πλέον η ΕΠΟ είναι υπό κατάρρευση.

Δεν είναι μόνο η ανικανότητα για τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ και μετά η απίστευτη απόφαση να γίνει με τα περσινά ρόστερ. Το μέγεθος της κατάρρευσης φαίνεται και από το ότι δεν ξανάγινε να έχουν πάρει δυο αποφάσεις για αναδιάρθρωση! Μια να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 και της Φούτμπολ Λιγκ και μια άλλη να ζητήσουν από τον Αυγενάκη να καταργήσει την Φούτμπολ Λιγκ, ενοποιώντας την με την Σούπερ Λίγκα 2 και να γίνει πρωτάθλημα δυο ομίλων! Δηλαδή, ζητούν κρατική παρέμβαση.

Αυτά, όμως, είναι ψιλά γράμματα για τους περισσότερους συμβούλους της ΕΠΟ. Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι, αν θα είναι ξανά υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές.

Το μέγεθος της απαξίωσης της ΕΠΟ κατέδειξε μέχρι και η Ενωση Superleague 2 και Football League. Ένωση Superleague 2 – Football League. Η… αποθέωση είναι ότι η «μικρή λίγκα» που έκανε τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα (24/08) και θα συνεχίσει αύριο (24/08) έδειξε να απορρίπτει την πρόταση για τη δημιουργία μιας ενιαίας Superleague 2 με δύο ομίλους και με κατάργηση της Football League. Το απίθανο είναι ότι αυτή η πρόταση αποτελεί απόφαση της ΕΠΟ που έχει ζητήσει ήδη ραντεβού με τον Αυγενάκη αλλά δεν τη θέλει η λίγκα των δυο κατηγοριών! Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν ορίστηκε το ραντεβού.

Δεν αποφάσισαν, επίσης αποτελεί σούπερ άδειασμα στην ΕΠΟ, ούτε για την άλλη απόφαση, ναι απόφαση, της ομοσπονδίας. Δηλαδή για αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων σε 18 (στην SL 2) και 16 (στην FL) από 12 και 14 αντιστοίχως που είναι τώρα.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος της αυριανής συνεδρίασης, το θέμα είναι ότι η ΕΠΟ πήρε μια απόφαση αλλά την έστειλαν στα… σκουπίδια οι ομάδες που υποτίθεται ότι η ομοσπονδία ήθελε το καλό τους!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0