Τέλος η βασική χορηγία του ΕΣΑΚΕ με στοιχηματική εταιρεία

Τα προβλήματα στην Basket League συνεχίζονται αφού ο βασικός χορηγός διέκοψε τη συνεργασία μαζί της.

 

Ο βασικός χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος διέκοψε τη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ τον οποίο κι ενημέρωσε επίσημα με επιστολή.

Μεταξύ άλλων σε αυτή αναφέρεται πως «δε θα γίνει χρήση του δεύτερου χρόνου της μεταξύ τους συμφωνίας και είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν άλλο χορηγό».

Η συγκεκριμένη εταιρεία έδωσε πέρυσι περίπου 870.000 ευρώ, ωστόσο η εικόνα του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν κρίθηκε αποτρεπτική για περεταίρω συνεργασία.

Η απουσία του Ολυμπιακού κατά κύριο λόγο μείωσε δραματικά την εμπορικότητα του προϊόντος αφού δεν υπάρχει ισχυρός αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό, ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες ζημιώνονται μιας και το ένα από τα δύο πιο κερδοφόρα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν για αυτές, χάνεται λόγω της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.

Σε αυτό προστέθηκε και ο «χορός» των αποχωρήσεων ομάδων (Χολαργός), οι αγοροπωλησίες ΑΦΜ οι οποίες δε δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και αίγλη όπως φυσικά κι η έντονη φημολογία πως αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα Άρης, Κύμη, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.

Το προϊόν έχασε την αξία του σύμφωνα με τον «εμπορικό» κόσμο και έτσι αποχώρησε η συγκεκριμένη εταιρεία.

Στον ΕΣΑΚΕ πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αφού ακούγεται πως και η Δημόσια Τηλεόραση θα μειώσει δραματικά το ποσό για τις ομάδες, όμως κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0