Τελικά ένας Μπαχαλάκης φέρνει την άνοιξη !!!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ακούσει τόσα και τόσα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Και χωρίς να μιλάει κλείνει στόματα!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Μπουχαλάκης είναι σχεδόν 7 χρόνια στον Ολυμπιακό. Το τι έχει ακούσει δεν περιγράφεται είτε σε ραδιόφωνα είτε σε εφημερίδες είτε παίζει είτε δεν παίζει. Ακόμα και σε νίκες της ομάδας μας ΌΛΟΙ έχουν να βρουν κάτι αρνητικό. Μπουχαλάκης είναι πολύ φιλότιμος και εργατικός σε αυτό που κάνει. Δουλεύει και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό τον είχαν βασικό στην ομάδα, και επιπλέον όλοι είχαν να πουν πολύ καλά λόγια.

Στην Ελλάδα δυστυχώς ο Μπουχαλάκης την πληρώνει γιατί είναι Έλληνας και ως συνήθως είναι αυτοί που θα κράξουμε στις πρώτες στραβες. Και όλα αυτά τα χρόνια ο Ανδρέας έχει ακούσει πολλά και χωρίς να φταίει η αν βρεθεί μια φόρα σε μια κακή μέρα πρέπει να αρχίσουμε να τον σταυρώνουμε, δεν έχει δικαίωμα κάποιος να έχει μια κακή μέρα πρέπει όλα να είναι πάντα τέλεια… Στην ζωή και στον αθλητισμό δεν γίνεται να πηγαίνουν σε κάθε παιχνίδι όλα καλά λογικό ειναι σε ένα παιχνίδι να κάνει λάθος όπως με την Πόρτο. Από τότε μέχρι σήμερα πόσες μέρες έχουν περάσει ποσό λάθη έκανε ;.

Σε όλα αυτά ο Μπουχαλάκης απαντάει μέσα στο γήπεδο εδώ και χρόνια και έχει αποδείξει ότι είναι πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού, δεν είναι ένας παίχτης που θα σε μαγέψει αλλά θα κάνει τα βασικά μέσα στο γήπεδο για το καλό της ομάδας όσο και αν σε κάποιούς δεν αρέσει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0