Ταινία Ολυμπιακού : Γαβαλάς :«Το βραβείο ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Το μήνυμά του έστειλε ο Νίκος Γαβαλάς για το βραβείο που πήρε ο Ολυμπιακός για την απίθανη ταινία για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Δείτε την εκπομπή μας :

Δείτε τι έγραψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ανακοίνωση της ανεξάρτητης Eπιτροπής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για τα δημοσιογραφικά βραβεία του 2020, μας βρήκε στο Μάντσεστερ. Διαβάζοντας εκεί το περιεχόμενό της, όλοι στην ομάδα μας γεμίσαμε χαρά, υπερηφάνεια, αλλά και συγκίνηση…

«Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς», Νίκος ΓΑΒΑΛΑΣ – Βασίλης ΔΟΥΚΑΣ, Web TV «Olympiacos TV», για την Ταινία με αφορμή την κατάκτηση του 45ου Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο».

Το δημοσιογραφικό κριτήριο του Βασίλη Δούκα, η αφοσίωση της Μαρίνας Τσαλή, το ταλέντο και οι εμπνεύσεις του Πάρη Φραγκούλη και του Νίκου Αράπογλου οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους στη φωτογραφία και το μοντάζ, κρύβονται πίσω από το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας για την οποία καμαρώνουμε.

Ουσιαστικά, το βραβείο ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Χωρίς τη βοήθεια όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δε θα μπορούσαμε να αναδείξουμε μέσα από την ταινία τους ισχυρούς δεσμούς εντός των τειχών των αποδυτηρίων, οι οποίοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έρθουν οι επιτυχίες.

Με εργατικότητα, αλληλεγγύη, πίστη και αισιοδοξία, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όλα αυτά, σε μία δύσκολη εποχή, όπου το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να δώσει διέξοδο στην καθημερινότητά μας».

https://www.facebook.com/nikos.gavalas.969/posts/10164433040555123

Share and Enjoy !

0Shares
0 0