Τα πέντε συμβόλαια που θέλει να ανανεώσει μετά του Σεμέδο

Μετά την ανανέωση συμβολαίου του Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει νέα συμβόλαια για τουλάχιστον πέντε επιπλέον παίκτες του το Gazzetta.gr εξηγεί το γιατί κατά περίπτωση…

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το 2024 με ετήσιες απολαβές στο 1.2 εκατ. ευρώ (και στη συνέχεια κλιμακούμενες προς τα πάνω). Μετά τον Σεμέδο όμως υπάρχουν άλλες πέντε περιπτώσεις παικτών για νέο συμβόλαιο:

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για ένα νέο συμβόλαιο του Γαλλομαροκινού στράικερ. Η επέκταση θα αφορά και τη χρονική διάρκεια και τα χρήματά του. Ο Ελ Αραμπί έχει αποδοχές 1.5 εκατ ευρώ ανά χρόνο και το συμβόλαιό του είναι για 2+1 χρόνια (το συν ένα στο συμβόλαιο έχει και κριτήριο σε ότι αφορά στον αριθμό των συμμετοχών). Πάνω σε αυτό να σημειωθεί πως τα πρώτα συμβόλαια των Βαλμπουένα και Σεμέδο ήταν αντίστοιχα 1.7 εκατ. / 2 χρόνια (για τον Γάλλο) και περίπου στις 750.000 ευρώ / 4 χρόνια (κλιμακωτό για τον Πορτογάλο μπακ).

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ο Σενεγαλέζος μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και κατόπιν απόφασης της διοίκησης θα πρέπει να αναβαθμιστεί κυρίως οικονομικά. Κι’ αυτό γιατί οι αποδοχές του θα πρέπει να ανέβουν πάντα σε συνάρτηση με τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Η υπόθεσή του είναι στην τελική της ευθεία.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είναι από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού και ο μέσος του με την πιο μεγάλη προοπτική. Να σημειωθεί πως το 2019 ο Καμαρά είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023. Σ’ αυτό το συμβόλαιο προβλέπεται ρήτρα άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αποχώρησή του. Το νέο deal προφανώς θα είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Είναι από τους παίκτες που αρέσουν πολύ και στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει και είναι ζήτημα χρόνου πλέον να πάρει επίσημη μορφή το deal που στοχεύει κυρίως στο να βελτιώσει τις απολαβές του παίκτη. Το συμβόλαιο του 23χρονου Σέρβου εξτρέμ λήγει το 2023.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες παίκτες του Μαρτίνς. Και εδώ ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα αφορά και τη βελτίωση των απολαβών αλλά και την επέκταση της χρονικής συνεργασίας των δύο πλευρών (λήγει το 2022).
Πηγή :
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1526539/olympiakos-ta-pente-symvolaia-poy-thelei-na-ananeosei-meta-toy-semedo?fbclid=IwAR1McDqrAlgbfopQpAjrQ0y2I1cj6qgknl1qXrcg_3D-8W3Gs_WEx8oeb8I

Share and Enjoy !

0Shares
0 0