Τα κλεψίματα του Εμβιλά στη μεσαία γραμμή είναι όλο το ζουμί (video)

Τα κλεψίματα του Εμβιλά στη μεσαία γραμμή είναι όλο το ζουμί (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός, πέραν όλων των άλλων θετικών στοιχείων, τα οποία είχε στο παιχνίδι του, απέναντι στον ΟΦΗ για τη Σούπερ Λιγκ, είχε και εξαιρετικό πρέσινγκ. Πρέσαρε σωστά, πρέσαρε πολύ, πρέσαρε αποτελεσματικά. Και τα δύο πρώτα μη συνέβαιναν, αρκεί που συνέβη το τρίτο: Αποτελεσματικά. Αν παρακολουθήσει κανείς το βίντεο με τα highlights του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, θα ακούσει αρκετά συχνά τη φράση «κλέβει ο Εμβιλά». Τα κλεψίματα του Εμβιλά στη μεσαία γραμμή είναι όλο το ζουμί και όταν ο Γάλλος είναι σε καλή κατάσταση, παίρνοντας έτσι εύκολα την μπάλα, από τους αντιπάλους του, ο Ολυμπιακός μπορεί να δημιουργήσει τρομερά προβλήματα σε εκείνους.

Αποδείχθηκε ξανά, στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ότι ο Εμβιλά είναι πολύ κομβικός ποδοσφαιριστής, για το παιχνίδι του Μαρτίνς. Ο Γάλλος έκλεβε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και άνοιγε το παιχνίδι, για την ομάδα του, δημιουργώντας συνεχώς προϋποθέσεις. Όσο αυτό συμβαίνει, ο Ολυμπιακός γίνεται ολοένα και πιο απειλητικός. Και όπως φάνηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ, το εξαργυρώνει, με γκολ και κατ’ επέκταση με νίκες.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/335729-ta-klepsimata-toy-embila-sth-mesaia-grammh-einai-olo-to-zoymi-video?fbclid=IwAR3ngMR0AQcyi3cTxYXvQAnZ_L_lZmw-YmRfsutmM9VbzBgi3Xm8Vr3P_SE

Share and Enjoy !

0Shares
0 0