Συνεχίζεται η προσφορά στo Δαμάσι !!!!

Συνεχίζεται η προσφορά στo Δαμάσι

Δείτε την εκπομπή μας

Τέσσερις ακόμα οικίσκοι έφτασαν το Σάββατο 20 Μαρτίου στο Δαμάσι Τυρνάβου προκειμένου να ανακουφίσουν τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας με τη συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κόσμο της περιοχής που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται, αποτελεί μια προσφορά που συνεχίζεται. Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ ενώ σήμερα Σάββατο η «ερυθρόλευκη» αποστολή πήρε ξανά το δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ηγήθηκε της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Δαμάσι με το πούλμαν των Πειραιωτών να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Οι τέσσερις σημερινοί οικίσκοι, πλήρως εξοπλισμένοι οικιακά και ηλεκτρολογικά ανέβασαν τον συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16 και ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 4.

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0