Συνέχεια τη Δευτέρα με διπλή προπόνηση!

Συνέχεια τη Δευτέρα με διπλή προπόνηση!

Ο Ολυμπιακός δουλεύει εντατικά στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, συνεχίζοντας την προετοιμασία του.

Ακόμη μία διπλή προπόνηση είχε το πρόγραμμα του Θρύλου τη Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές του Μπέσνικ Χάσι γυμνάστηκαν το πρωί στις 10:30 και το απόγευμα στις 16:30. Έριξαν το βάρος στην τακτική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού, το πρωί, ενώ το απόγευμα έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και συνέχισαν με τελειώματα φάσεων και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με ολιγομελείς ομάδες.

Ο Αλμπέρτο Μποτία αισθάνθηκε το πρωί ένα σφίξιμο στον αριστερό δικέφαλο και έτσι το απόγευμα έμεινε εκτός. Αναμένεται την Τρίτη να επανέλθει στο πρόγραμμα. Το απόγευμα της Δευτέρας έκαναν αποφόρτιση οι Μάριν και Μεγαρίτης. Αμφότεροι αναμένεται να επανέλθουν επίσης σε δράση την Τρίτη (υπάρχουν εκ νέου δύο προπονήσεις, στις 10:30 και στις 16:30).

Παράλληλα, την Τρίτη αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή και οι Ανδρούτσος, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Καπίνο, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σιώπης, Ζντιέλαρ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν προπονήσεις στις 25 Ιουνίου, στην Αθήνα και θα ενσωματωθούν για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Βέλγιο.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0