Σύνδεση με… Ντουμπάι! (video)

Ο Ολυμπιακός ανοίγει ολοένα και περισσότερο τα φτερά του! Τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας, όσο και σε επίπεδο ακαδημίας και Σχολών! Μετά την Αμερική (Σικάγο, Ουάσινγκτον), την Αυστραλία (Μελβούρνη) και την Κύπρο (Λάρνακα, Λεμεσσός, Αμμόχωστος, Πάφος, Λευκωσία) ήρθε, πριν λίγο καιρό η ώρα της Ασίας και πιο συγκεκριμένα της Μέσης Ανατολής.

Δείτε την εκπομπή μας:

Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε πολύ πρόσφατα, με υπερηφάνεια την έναρξη λειτουργίας της νέας σχολής ποδοσφαίρου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Ντουμπάι!

Η βάση του ερυθρόλευκου οικοδομήματος, τα τμήματα υποδομής που με εντατικές προσπάθειες, θυσίες, κόπο και χρήματα έχουν αλλάξει επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια, κέρδισαν, με αυτό τον τρόπο, ακόμα ένα μέλος εξόχως σημαντικό για την εξέλιξη και διάδοση αρχικά της ιδέας και φιλοσοφίας του Ολυμπιακού στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού καλωσόρισε με ένα ιδιαίτερο βίντεο, τη Σχολή Ντουμπάι. Μιλούν οι Βαλμπουενά, Χασάν, Μασούρας, Ιμπαγάσα, Νικοπολίδης, Ελευθεριάδης!
Πηγή Gavros.gr

Δείτε το:

https://www.instagram.com/p/CGPO5GTgeLU/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0