Συμφώνησαν! Την επόμενη εβδομάδα τα σπουδαία!

Είναι πλέον ένα βήμα, από το να γίνει πράξη.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο αναμένεται εντός των ημερών να ανανεώσουν επισήμως στη συνεργασία τους και να πορευτούν μαζί για δύο ακόμη χρόνια! Η επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι μέχρι το 2022 και αυτό είναι η πλέον τρανή απόδειξη της ικανοποίησης που υπάρχει στον Ολυμπιακό, για τον τρόπο με τον οποίο ο Μαρτίνς έχει δουλέψει την ομάδα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές, αυτή του Θρύλου και αυτή του Μαρτίνς, έφθασαν σε προφορική συμφωνία και πως εντός των ημερών αναμένεται να γίνει και η σχετική σύσκεψη, για να καθοριστεί το μέλλον της ομάδας, να «πέσουν» οι υπογραφές και να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Πολλές φορές ήδη ο Μαρτίνς είχε επισημάνει ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός και έτσι φαίνεται ότι ήταν γραφτό να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχίσει ο ίδιος να γράφει ιστορία με τον Θρύλο…

Ο Μαρτίνς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κερκίδα, έχει πετύχει ήδη σημαντικά πράγματα με τον Ολυμπιακό και -το σημαντικότερο- δείχνει ότι δεν έχει πιάσει ακόμη το ταβάνι του. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο δουλειάς, με την ομάδα. Αντιθέτως αυτό μοιάζει να είναι ακόμη πολύ ψηλά και έτσι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε έναν ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό. Γεγονός που γεμίζει άπαντες αισιοδοξία.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0