Συγκλονίζει ο Χασάν: «Όλα αλλάζουν, σε μια στιγμή…»

Μας έλειψε. Πολύ. Αλλά τώρα είναι ξανά εδώ. Και όλοι χαιρόμαστε για αυτό.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Αιγύπτιος στράικερ δεν το έβαλε κάτω και επιστρέφοντας στη δράση, στέλνει ξανά την αγάπη του, στην οικογένεια του Ολυμπιακού…

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Νομίζω ότι φανήκαμε έξυπνοι, στην Τούμπα. Στόχος μας ήταν να νικήσουμε, φυσικά. Αλλά ξέραμε, είχαμε την εξυπνάδα να γνωρίζουμε ότι αν δεν μπορούσαμε να νικήσουμε, τουλάχιστον δεν έπρεπε να χάσουμε, το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Πιστεύω δεν θα τα έχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν κάναμε ακριβώς αυτό που θέλαμε, θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε καλύτεροι.

Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΣ. Έχει ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε κάνε καλή προετοιμασία. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και έχουμε δουλέψει. Έχουμε την ποιότητα. Ο προπονητής μας είπε ότι θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κερδίσουμε.

Δεν είναι εύκολο. Έμεινα σχεδόν 2 μήνες έξω. Δεν μπορούσα να κάνω καμία προπόνηση. Δεν βοηθάει, σίγουρα, τώρα που επέστρεψα, αυτό. Αλλά είμαι πολύ συγκεντρωμένος, τώρα που έχω επιστρέψει. Έχω κίνητρο. Από την πρώτη ημέρα που επέστρεψα, μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι είμαι έτοιμος για την ΑΕΚ. Μου είπε να το πάμε βήμα-βήμα, είχα μόνο τρεις μέρες προπόνηση. Κατανόησα την ανησυχία του και άκουσα τα λόγια του. Είμαι προσηλωμένος, αυτό που χρειάζομαι είναι λεπτά συμμετοχής. Είμαι βέβαιος ότι όταν έχω ξανά ένα 90λεπτο στην… τσέπη, θα είναι πιο εύκολο για εμένα, να επιστρέψω στο 100%.

Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές για μένα. Δεν το περίμενα. Οι περισσότεροι παίκτες όταν προσβάλλονταν από κορονοϊό έμεναν έξω 10 μέρες και επέστρεφαν. Οπότε έγινε κάτι που δεν το περίμενα ποτέ… Ήμουν πολύ τυχερός. Για τα συναισθήματα που έλαβα από τον κόσμο. Πολλά θετικά μηνύματα, πολλή στήριξη. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος, από όλα όσα μου έγραψαν. Θέλω να τους πω ότι είμαι καλά τώρα. Κάποια μηνύματα που έλαβα με συγκίνησαν ιδιαιτέρως. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά και η ζωή. Τα πράγματα αλλάζουν σε μια μέρα. Σε ένα λεπτό. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για το ότι ξυπνάμε κάθε μέρα. Για όσα έχουμε. Τα πράγματα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο. Ήξερα ότι θα επιστρέψω και πιο δυνατός. Είμαι ευγνώμων που ανήκω σε αυτό τον μεγάλο Σύλλογο…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0