Συγκλονιστικό μήνυμα Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό: «Δεν είναι το τέλος»


Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια και αποχαιρέτησε την ομάδα με μία ανάρτηση στο Instagram.

Ο Σέρβος σέντερ ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό και μέσα από την παρουσία του στη Euroleague κατάφερε να εξελιχθεί στον καλύτερο ψηλό της Ευρώπης, σε μόλις τρία χρόνια.

Ο ίδιος στο Instagram, με ανάρτησή του στα αγγλικά και στα ελληνικά, αναφέρθηκε στον Πειραιά, την Αθήνα και τον Ολυμπιακό, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι το τέλος του ταξιδιού.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα το ασφαλέστερο… Η Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα η πιο όμορφη… Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου… Έχω ωριμάσει μαζί σου… Ερωτεύτηκα εδώ… Δεν είναι το τέλος… δεν είναι το τέλος…».

View this post on Instagram

Piraeus is not the only port, but for me the safest … Athens is not the only city, but for me the most beautiful … Olympiacos is not the only club, but my favorite … I have matured with you … I fell in love here … It is not the end … It is not the end… Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα το ασφαλέστερο … Η  Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα η πιο όμορφη … Ο  Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου … Έχω ωριμάσει μαζί σου … Ερωτεύτηκα εδώ … Δεν είναι το τέλος … δεν είναι το τέλος …

A post shared by Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11) on

Δείτε την ανάρτησή του:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0