Στην Μπρατισλάβα για την πρόκριση! Ολυμπιακός είμαστε!

Στην Μπρατισλάβα για την πρόκριση! Ολυμπιακός είμαστε!

Δείτε την εκπομπή μας

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Σλοβακία (11/8, 21:30) απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Λίγες μέρες έμειναν. Και στην ομάδα ξέρουν τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη και από την πρόκριση. Όπως και να έρθει. Είτε με μισό μηδέν, είτε με οποιονδήποτε τρόπο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και το σφύριγμα της λήξης θα πρέπει να βρει τον Ολυμπιακό νικητή. Δεν λέμε «θριαμβευτή», μιας και παίζει με την Σλόβαν. Χωρίς να θέλουμε να την υποτιμήσουμε, όσα ζόρια και να του έβαλε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος, ακόμη και τώρα που δεν είναι καλά.

Το γράψαμε και νωρίτερα, ο σοβαρός Ολυμπιακός, την «έχει». Τι να συζητάμε τώρα. Και, στην τελική, αν μπούμε σε διαδικασία να συζητάμε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, τότε υπάρχει θέμα.

Η ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως και την πρόκριση θα πάρει και θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα, με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο. Ο Ισπανός ανέλαβε το δύσκολο έργο να «χτίσει» έναν πιο ελκυστικό και πιο επιθετικό Ολυμπιακό και στο ντεμπούτο του είδε ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Προφανώς το ίδιο περίμενε κι εκείνος.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει μπει σε μία δύσκολη για αυτόν διαδικασία, από τόσο νωρίς, μα πρέπει να ξεπεράσει και τον κακό του εαυτό και τον αντίπαλό του. Και πηγαίνει στην Μπρατισλάβα για την πρόκριση. Ολυμπιακός είμαστε! Ας μην το ξεχνάει κανείς, έτσι! Φίλος και «εχθρός»…

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/344603-sthn-mpratislaba-gia-thn-prokrish-olympiakos-eimaste

Share and Enjoy !

0Shares
0 0