Στα αστεία και παραξένα: Αϊτόρ: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του ο Τσάβι Ρόκα, αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ.

Δείτε την εκπομπή μας:

Περήφανος που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε κατά την παρουσίαση του ο Αϊτόρ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊτόρ

Για τον Τσάβι Ρόκα: Μπορώ να μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή στα ισπανικά. Η σχέση είναι πιο εύκολη για εμένα και ναι ήταν ένας λόγος που ήρθα».

Για τον Καρλίτος: «Μίλησα με τον Καρλίτος και μου είπε πολλά πράγματα, πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και την πόλη και απ’ όσα έχω δει μέχρι στιγμής είναι αλήθεια. Είναι πολύ ωραία! Είδα καλούς ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να απολαύσω την χώρα, την πόλη και την ομάδα».

Για τον Πογιάτος: «Τον ξέρω τον Πογιάτος, όμως δεν μίλησα μαζί του. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Ήρθε από την Μαδρίτη και θα δούμε τι είδους προπονητής είναι. Δεν τον ξέρω, αλλά για να ήρθε εδώ, είναι καλός προπονητής. Ξέρω τους νέους στόχους της ομάδας κι αυτό μου άρεσε κι ήρθα εδώ».

Για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας: «Μίλαγα με την Μπεσίκτας, αλλά φυσικά ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερης ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις πιο ιστορικές στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0