Σπύρος Νάτσος: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Σπύρος Νάτσος, ο άσος του Ατρόμητου μίλησε για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (24/1) με τον πρωτοπόρο και νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Δείτε την εκπομπή μας

Για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/1) με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σπύρος Νάτσος. Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στην κάμερα της NOVA

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Τι δυσκολίες κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αρχικά πιστεύουμε ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο. Να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες και που μπορούμε να χτυπήσουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αν είναι δύσκολο ο Ατρόμητος να πάρει βαθμό ή την νίκη: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, επειδή παίζουμε με τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι έχει διαφορά δυσκολίας με μια μικρότερη ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εμείς θα το κάνουμε εύκολο ή δύσκολο».

Τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος στον αγωνιστικό χώρο: «Πρέπει να δώσουμε το 110% του εαυτού μας για να πάρουμε το παιχνίδι».

Που θα κριθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε και δίνουμε πάντα και κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

Αν ο Ατρόμητος είναι σε φόρμα: «Εννοείται και οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα. Σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε ότι δίνουμε κάτι καλύτερο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0