Σπανούλης: «Όποτε φύγω από το μπάσκετ, θέλω να αφήσω την ομάδα ψηλά»

Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τη νέα σεζόν στη Euroleague, αλλά και το δύσκολο διάστημα που πέρασε λόγω του τραυματισμού του.

Δείτε την εκπομπή μας όπου ο Θρύλος είναι ξανά στα αστέρια :

«Προσπάθησα να καλύψω το χαμένο έδαφος με πολλή δουλειά. Ήθελα να είμαι έποιμος για τηξ νέα σεζόν. Είμαι 100% έτοιμος. Δεν θα αλλάξει ο ρόλος μου. Είμαι έτοιμος να κάνω οτι μου ζητήσει η ομάδα και ο προπονητής», ανέφερε στην αρχή ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Για το έξτρα κίνητρο: «Η φλόγα μου και η αγάπη μου για το μπάσκετ και το ότι θέλω να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι ανήκω στους καλύτερους. Δεν θέλω να την αφήσω την ομάδα όπως ήταν τα 2 τελευταία χρόνια. Όποτε φύγω από το μπάσκετ, θέλω να αφήσω την ομάδα ψηλά.

Έκλεισε λέγοντας: «Όλοι ξέρουμε τον Μπαρττζώκα, τον ξέρουμε και από την προηγούμενη θητεία του. Είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι και η χημεία. Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα. Από άποψη μπάτζετ ίσως ανήκουμε και προς το τέλος του δεύτερου γκρουπ. Όμως έτσι ήμασταν και τα τελευταία 10 χρόνια. Οι νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0