Σωκράτης: Όλα καλά, στόχος ο ρυθμός

Σωκράτης: Όλα καλά, στόχος ο ρυθμός

Δείτε την εκπομπή μας

Έδειξε την κλάση του ο Σωκράτης χθες. Και χθες. Τον έχουμε δει πολλές φορές. Ξέρουμε ποιος είναι. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Και αυτά περιμένουμε. Εμείς, ο ίδιος ο Ολυμπιακός, ο Μαρτίνς. Ο Σωκράτης μπορεί να απογειώσει αμυντικά, τον Ολυμπιακό, ενώ μπορεί και να απογειωθεί ο ίδιος, κατακτώντας τίτλους και βοηθώντας την ομάδα να ανελιχθεί στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της αλλαγής του, στο ματς Κυπέλλου, με τον Άρη, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Παπασταθόπουλος προέρχεται από απραξία, αφού στην Άρσεναλ, εσχάτως, δεν έπαιζε πολύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει χάσει μέρος του ρυθμού του, το οποίο θα βρει, φυσικά με παιχνίδια.

Οι «ενοχλήσεις» που μπορεί να αισθάνθηκε, ήταν καθαρά λόγω κόπωσης και -ακριβός για αυτό- λόγω έλλειψης ρυθμού. Τίποτα περισσότερο. Ο ίδιος είναι σε θέση να κατανοεί τη κατάσταση του οργανισμού του, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να εκτιμήσει και ο ίδιος, πότε ζορίζεται ο οργανισμός του, παραπάνω από το σωστό.

Έτσι, έγινε αλλαγή, χθες. Όλα καλά με Σωκράτη, λοιπόν, θα προσεχθεί και, με σωστή διαχείριση και καλή αποθεραπεία, μετά από κάθε συμμετοχή, σύντομα θα «πετάει»!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0