Σμιντ: Μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό απέναντι στον Ολυμπιακό

Σμιντ: Μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό απέναντι στον Ολυμπιακό

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της PSV:

«Ο στόχος μας είναι σαφής. Θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η PSV πέρασε στα νοκ-άουτ. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για εμάς».

Για τον αγώνα με τη Φιτεσε: «Παίξαμε πολύ καλά. Οι παίκτες είναι και πάλι φρέσκοι. Την Πέμπτη πρέπει να δείξουμε το κίνητρο που έχουμε.

Πρέπει επίσης να μάθουμε από την περασμένη εβδομάδα. Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πόσο αποτελεσματικός είναι. Δεν είχαν πολλές πιθανότητες, αλλά σκόραραν τέσσερις φορές εναντίον μας. Η αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντική στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ, αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό βήμα για να συνεχίσουμε. Αυτό θα είναι το κλειδί».

Για το αν βρεθεί πίσω στο σκορ η PSV: «Κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα μας έδειξε μεγάλο ομαδικό πνεύμα και νοοτροπία τότε. Ήμασταν σε θέση να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πάντα σε θέση να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0