Σκοτ: «Δεν σκεφτόμαστε οριστική διακοπή στην EuroLeague»!

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Έντουαρντ Σκοτ ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν προβλέπεται να διακοπεί οριστικά η διοργάνωση κι εξήγησε πως στόχος είναι η διεξαγωγή του Final 4 στην Κολονία.

Η αγωνιστική δραστηριότητα στην EuroLeague και το EuroCup διεκόπη ως τις 11 Απριλίου λόγω της έξαρσης του κορονοϊού όμως πρόθεση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ρευστή κατάσταση. Τα δεδομένα διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα, ίσως ώρα με την ώρα… Οι αποφάσεις που αφορούν τις διοργανώσεις μας σχετίζονται με αυτή την κατάσταση. Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί στο Final 4 στην Κολονία στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Αν όμως κριθεί αναγκαίο, θα εξετάσουμε εκ νέου το ζήτημα σε συνάρτηση με τον κορονοϊό και την εξάπλωση του στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έντουαρντ Σκοτ στη σερβική ιστοσελίδα Sport Club.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις της EuroLeague. Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε πρωταθλητές στην EuroLeague και το EuroCup με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Επίσης δεν προβλέπονται αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής και το τρέχον φορμάτ. Θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι μαζί με τις ομάδες και θα αποφασίσουμε ακριβώς πως και πότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά»
Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0