Σισέ: «Ο Κορμπεράν μου είπε αν θέλω να αποχωρήσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου»

Σισέ: «Ο Κορμπεράν μου είπε αν θέλω να αποχωρήσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου»

Δείτε την εκπομπή μας

Για την πρόκριση αλλά και τη δύσκολη κατάσταση που περνάει και τι του είπε ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην Cosmote TV ο Παπέ Αμπού Σισέ. «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ το είχαμε πιστέψει, θέλαμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το προσπαθήσαμε πολύ, αν και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, όμως είμαστε ευτυχισμένοι».

Για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του μετά την απώλεια του ανιψιού του: «Πρόκειται για μία άσχημη στιγμή, έχασα έναν κοντινό μου άνθρωπο, είμαι στεναχωρημένος γιατί ήταν άνθρωπος αγαπημένος. Ο Κορμπεράν μου είπε αν θέλω να αποχωρήσω, όμως δεν το έκανα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους αυτούς που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Είναι μία δύσκολη στιγμή αλλά τα κατάφερα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου».

Για το γεγονός ότι χειροκρότησε τους οπαδούς του Απόλλωνα: «Εξέφρασα τον σεβασμό μου προς τους φιλάθλους γιατί μας υποδέχθηκαν στην Κύπρο, έτσι το θέλουμε το ποδόσφαιρο και να πηγαίνουμε στο γήπεδό τους, χωρίς βία. Τους αξίζει ο σεβασμός».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0