Σηκώνουμε τα χέρια…

Η ΑΕΚ του «ό,τι πει η ΕΠΟ» (και η ΕΠΟ μοιάζει απλά να λέει… «ό,τι πει η ΑΕΚ», με τις κινήσεις της), μέσω των ΜΜΕ που «ελέγχει», προσπαθεί να μας… τρελάνει. Αυτό που περνάει από «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης Μέσα είναι πως υπεύθυνος για τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω του περιβόητου τελικού Κυπέλλου, είναι ο… Ολυμπιακός! Και όμως… Καλά διαβάζετε.

Δείτε την εκπομπή μας :

«Είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την ανωμαλία και όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις από κοντά το γνωρίζουν. Και οι εκπρόσωποι των FIFA – UEFA στην Ελλάδα. Ξέρουν πως μια χαρά μπορούσε να γίνει ο τελικός στην Ριζούπολη και ξέρουν ποιος δημιούργησε το πρόβλημα», μας… ενημερώνουν. Μπορούσε… μια χαρά ο τελικός να γίνει στη Ριζούπολη. Εσείς τι άλλα νέα; Όλα… καλά; Θα… τρελαθούμε εντελώς! Ήθελαν η ΕΠΟ και η ΑΕΚ να παίξουμε στη Ριζούπολη της… αστειότητας και ο Ολυμπιακός πρότεινε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της ΑΕΚ, στην ίδια ημερομηνία. Πρότεινε, δηλαδή, κάτι ΣΟΒΑΡΟ! Και όμως, η «κιτρινόμαυρη» πλευρά μας λέει ότι… ο Ολυμπιακός φταίει.

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια, μετά από αυτό. Όταν όλη η Ελλάδα βλέπει τι γίνεται, δεν υπάρχει και κανένας ιδιαίτερος λόγος να… φλυαρούμε εμείς. Αν υπάρχει έστω ένας σοβαρός φίλαθλος εκεί έξω που θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε ΚΑΘΕ προσπάθεια, για να διασώσει τον τελικό από αυτή την τραγωδία και η ΕΠΟ, με την «αμέτοχη-συμμέτοχη» ΑΕΚ, απλώς τα έκαναν… μαντάρα, τότε… σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Μαζί με την επιστήμη…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0