Σφαιρόπουλος: «Μένω στο σπίτι…»

Συνέντευξη στο MEGA παραχώρησε ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και νυν της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας μεταξύ άλλων για την κατάσταση με τον κορονοϊό σε Ελλάδα και Ισραήλ…

Ο «Σφαιρό» δήλωσε αρχικά: «Είμαστε καλά, είμαστε στο σπίτι. Μένουμε σπίτι και περνάμε καλά, όσο μπορούμε. Ασχολούμαι με το μπάσκετ. Προσπαθώ να κάνω έναν απολογισμό το πρωί, τι μπορούμε να διορθώσουμε, όταν επανέλθουμε. Προσπαθώ να ενημερώνομαι, διαβάζω, βλέπω βίντεο. Τις υπόλοιπες ώρες είμαι με την οικογένεια…

Μας λείπουν αυτές οι στιγμές, λόγω ταξιδιών και αγώνων. Το απολαμβάνουμε… Αφιερώνουμε χρόνο στη μεταξύ μας σχέση. Ταινίες, επιτραπέζια, τάβλι με τον γιο μου. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να περάσουν ευχάριστα οι ώρες…».

Και πρόσθεσε: «Τα πράγματα είναι όπως στην Ελλάδα. Έχουμε περισσότερα κρούσματα εδώ, αλλά λιγότερους νεκρούς… Κάνουν πολλά τεστ εδώ, θέλουν να είναι ακριβείς σε όλα.

Είναι επιφυλακτικός ο κόσμος, στην αρχή το είχαν πάρει λίγο αψήφιστα. Όταν είδαν τα κρούσματα, έκατσαν σπίτι. Επιτρέπονται οι βόλτες μέχρι 100 μέτρα από το σπίτι. Ο κόσμος προσέχει, δεν βγαίνει πολύ έξω. Εμείς μένουμε μόνο σπίτι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0