Σε άλλα νέα !!! Ενγκμπακοτό: “Ο Παναθηναϊκός είναι μυθικός σύλλογος”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Γενί Ενγκμπακοτό αναφέρθηκε στην απόφαση του να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, τους στόχους που έχει με τους Πράσινους, αλλά και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γενί Ενγκμπακοτό στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:

“Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μυθικός σύλλογος με σπουδαία ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πια εδώ. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα και κατάλαβα άμεσα ότι πρόκειται για μια οικογένεια. Όταν με πληροφόρησε ο ατζέντης μου για την πρόταση του Παναθηναϊκού είπα χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω «θέλω να πάω». Ήμουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με τη Γκενγκάν και ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε μια καλή ευκαιρία να ανέβω επίπεδο”.

Για τους στόχους του με το Τριφύλλι:

“Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να μπω στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για το σύλλογο αλλά αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σύντομα θα γίνει η ομάδα με τη γνωστή δυναμική της. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ανοδικής πορείας. Ο άμεσος στόχος μας πρέπει να είναι η συμμετοχή στο Europa League. Παρακολούθησα τους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας και είδα ότι έχουμε καλό ρόστερ. Με σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά:

“Μπορώ να σκοράρω και να δώσω ασίστ. Αυτές είναι οι βασικές μου δουλειές στο γήπεδο. Θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και θα δώσω όλη μου την καρδιά στην ομάδα γιατί ξέρω πόσο αγαπούν οι φίλαθλοι την ομάδα, οπότε από τη στιγμή που είμαι πια μέλος του Παναθηναϊκού, θέλω να αγαπήσω την ομάδα όσο την αγαπάει ο κόσμος της”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0