Ρώτησε η Τορίνο για Σεμέδο!

Ρώτησε η Τορίνο για Σεμέδο!

Δείτε την εκπομπή μας

Η αποχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη. Προς το παρόν δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση που να δείχνει τον δρόμο που θα πάρει ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες δεν θα υπάρξουνε εξελίξεις. Τουναντίον. Αλλωστε ήδη προέκυψε μια νέα ενδιαφερόμενη. Αυτή τη φορά από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Τορίνο έκανε άνοιγμα στον Ζόρζε Μέντες για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τα «Κριάρια» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο στόπερ και ενημέρωσαν τον νέο ατζέντη του Σεμέδο πως δεν έχουν αυτή τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσουν, αλλά θα ενδιαφέρονταν για δανεισμό, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ζεστός στο ενδεχόμενο δανεισμού του Σεμέδο και προτιμά πρόταση πώλησης. Ή στη χειρότερη, δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Και υπάρχει αισιοδοξία ότι ένα τέτοιο deal μπορεί να προκύψει. Είτε από τη Γουλβς, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα με την άδεια εργασίας, είτε από την Πορτογαλία. Χωρίς αυτό να αποκλείει την Τορίνο, βεβαίως. Η οποία αναζητά κεντρικό αμυντικό για βασικό.

Η ιταλική ομάδα, μάλιστα, εμπλέκεται και σε ακόμη ένα deal που αφορά στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα άμεσα. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport», η Τορίνο ήδη επικοινώνησε, τόσο με τη Νάπολι όσο και με τον Μίνο Ραϊόλα, με σκοπό να πάρει το ΟΚ για τον… Κώστα Μανωλά!

Η ομάδα της Βόρειας Ιταλίας εμφανίζεται διατεθειμένη να εμπλακεί δυναμικά στην υπόθεση Μανωλά, με σκοπό να τον κάνει δικό της. Καλύπτει, μάλιστα, σχεδόν το σύνολο του ποσού που παίρνει ο Ελληνας αμυντικός στους ναπολιτάνους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα έχει βρει με τον Κώστα. Ή ότι ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δε, η ιταλική ομάδα περιμένει απάντηση στην κρούση που έκανε στον παίκτη…

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0