Ραντεβού για Γκάρι!

Ο Θρύλος θέλει να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή, φέρνοντας έναν εξαιρετικό παίκτη στην Ελλάδα, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίο ο Θρύλος παλεύει να πάρει από την Φενερμπαχτσέ, στην οποία παίζει δανεικός (με διετή συμφωνία), από την Αλ Ιτιχάντ!

Δείτε το Pre Game του Τελικού :

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει όλα τα στοιχεία εκείνα, τα οποία μπορούν να τον βοηθήσουν να ενισχύσει τα άκρα του, προσφέροντας όσα πρόσφερε ο Ποντένσε, προτού αναχωρήσει για τη Γουλβς. Έτσι, ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί, για να πάρει τον παίκτη.

Ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι δεσμεύεται με τη Φενερμπαχτσέ, αυτή τη στιγμή, αλλά στον Ολυμπιακό δουλεύουν στο… φουλ τις… μηχανές, για να καταφέρουν να φθάσουν σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα. Παίρνοντας παράλληλα το ΟΚ από την Αλ Ιτιχάντ, να προχωρήσουν, έτσι και να φέρουν τον Ροντρίγκες στο λιμάνι. Το θέμα αναμένει εξελίξεις εντός του προσεχούς διημέρου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως.

Οι Τούρκοι μιλούν για ραντεβού του Ολυμπιακού, με την Φενερμπαχτσέ, εντός αυτού του χρονικού διαστήματος. Ένα ραντεβού το οποίο αναμένεται να καθορίσει τις εξελίξεις, γύρω από την υπόθεση Γκάρι Ροντρίγκες.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0