Ραφίνια: «Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε…»

Ήταν εκ των κορυφαίων, στο γήπεδο της Σίτι. Ο Ραφίνια έκανε ένα εξαιρετικό ματς και απέδωσε, το κακό αποτέλεσμα, στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Πιστεύει, όμως, ότι τα σημαντικά γκολ θα έρθουν και ο Θρύλος θα συνεχίσει, όπως πρέπει.

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε πολύ άσχημα στο ματς. Κάναμε ένα ιδιαιτέρως αμυντικό παιχνίδι, κάτι που δεν ήταν στα σχέδιά μας. Αφήσαμε πάρα πολύ όλο το χώρο στην αντίπαλό μας και αυτό μάς κόστισε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, για μία ακόμα φορά, κάναμε ένα τέλειο, πάρα πολύ καλό, δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά αυτό έπρεπε να το έχουμε κάνει από την αρχή για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα» τόνισε και συνέχισε:

«Σίγουρα έχουμε πιθανότητες γιατί ξανά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και απλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, τα δύο στην έδρα μας. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε πολλές πιθανότητες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργεί ο Ολυμπιακός, ο Ραφίνια τόνισε: «Δουλεύουμε πάρα πολύ και δημιουργούμε φάσεις. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί αν κάνεις ευκαιρίες, τότε η μπάλα θα μπει κάποια στιγμή στα δίχτυα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Τέλος, για το αν μίλησε με τον Πεπ Γουαρδιόλα: «Ναι, μιλήσαμε. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και φίλος. Μιλήσαμε, αλλά όχι τόσο πολύ για τον αγώνα γιατί δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. ΧάRηκα πολύ που τον είδα και είναι καλά, αλλά λυπήθηκα που χάσαμε απέναντί του».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0