Πρωταθλητής 2021: Ολυμπιακός τώρα Αϊντχόφεν και πρωτάθλημα 2022

Ο Νίκος Καλογερόπουλος αναλύει το ντέρμπι της Κυριακής και εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός  είναι πρωταθλητής ξανά και ότι από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξει την Ευρώπη και το επόμενο πρωτάθλημα

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Ήταν ντέρμπι αλλά μόνο στα χαρτιά ο Ολυμπιακός χωρίς την φλυαρία του προηγούμενου παιχνιδιού με την ΑΕΚ μπήκε μέσα στον αγώνα με το μαχαίρι στα δόντια βάζοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και καθαρίζοντας την μπουγάδα στο δεύτερο. Δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι απειλείται και ακόμα και ισοφαρίζουν στις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ είχες σίγουρα την πεποίθηση βλεπωντας και τις δύο ομάδες και την διαφορά βέβαιος της ποιότητας τους ότι δύσκολα η Ένωση θα έπαιρνε κάποιο αποτέλεσμα.

 

Μια ένωση η οποία κατέβηκε στο στάδιο Καραϊσκάκη με την νοοτροπία των ομάδων οι οποίες θα μπαίνοντας σε αυτό το κατηφορικό γήπεδο προσπαθούν να κλέψουν των αγώνα, μία ΑΕΚ η οποία έχει δρόμο ακόμα να καλύψει μετά την φυγή του καρερα. Γυρίζοντας ξανά στο Ολυμπιακό μετά από αυτήν την μεγάλη και άνετη νίκη καθώς και την εξασφάλιση εκτός απροόπτου και αυτού του πρωτάθλημα θα πρέπει να επικεντρωθεί τώρα στον μεγάλο φετινό στόχο ο οποίος είναι η μεγάλη πορεία στην Ευρώπη μία πορεία που την θέλουν όλοι σε αυτόν των οργανισμό και σταμάτησε πέρσι άδικα από τις διαιτητικές παληνοδιες.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει τώρα να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και την μεγάλη πρόκληση που αυτά κρύβουν. Τέλος θα πρέπει να οργανωθούν οι αρμόδιοι έτσι ώστε να έχουν έτοιμες λύσεις για τις θέσεις στις οποίες πονάει η πρόκειται να πονέσει η ομάδα μας. Ακόμα αναφορά πρέπει να γίνει στον Ελ Aραμπι ο οποίος με δεκατρία γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και δείχνει ότι αξίζει με τα κατορθώματα του κάθε ευρώ του συμβολαίου του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0