Προσφυγή Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της παρανομίας της ΕΠΟ

Προσφυγή Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της παρανομίας της ΕΠΟ

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στην παρανομία της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της παράνομης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, για την πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση για τον επόμενο εκτελεστικού γραμματέα μπορεί να γίνει μόνο από τον πρόεδρο. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να απέχει από τη διαδικασία και έτσι ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου έκανε την πρόταση, με τους 11 Συμβούλους που στηρίζονται από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ψηφίζουν και να διορίζουν στη θέση τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ που συζητήθηκε το θέμα του εκτελεστικού Γραμματέα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της ΕΕ Τάκης Αγραφιώτης είχε κάνει λόγο για πραξικόπημα.

Επίσης, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης αλλά και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία . Αντίθετα λευκό είχαν ψηφίσει οι Μάκης Γκαγκάτσης ακι, Αλέξης Αλεξίου, εκπρόσωπο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα στην ΕΕ της ΕΠΟ.

Πηγή To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0