Πρίντεζης: «Η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό…»

Δεν πέρασαν πολλές μέρες, από το τελευταίο, χρονικά, νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη, για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Ο θρύλος του Θρύλου, ο… υπαρχηγός, όπως αποκαλείται, μόνο λόγω Σπανούλη, άνοιξε την καρδιά του, για το μπάσκετ, τον Σλούκα, τις στιγμές στη ζωή και άλλα, ενδιαφέροντα…

Δείτε την εκπομπή μας

«Άμα έχεις φιλοδοξίες και κίνητρο και αν είσαι σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, κακά τα ψέματα δεν είναι και το καλύτερο. Το σέβομαι φυσικά αυτό αλλά επειδή βλέπω τα πράγματα λίγο πιο συναισθηματικά και διαφορετικά, το ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας και το ότι βρίσκομαι εδώ δεν έχει να κάνει μόνο με τα θετικά. Προσωπικά ακόμα και άσχημες στιγμές να ζήσω και αποτυχίες που έχουν έρθει, η αγάπη μου και ο τρόπος που θέλω να προσφέρω σε αυτή την ομάδα παραμένει ίδιος», είπε αρχικά στο Europhoops, με αφορμή και τους… εγχώριους τίτλους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε ο Κώστας πίσω, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και εξωαγωνιστικούς. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, πάντα μιλούσαμε πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που το χαίρομαι, γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ για να βρεθεί εδώ που βρίσκεται. Κατά τη γνώμη μου η νοοτροπία είναι αυτό που μετράει πλέον στο μπάσκετ και ο Κώστας στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι για εμένα 100% σωστός. Έχει τρομερή νοοτροπία, την οποία μεταδίδει και στην ομάδα. Είναι δουλευταράς και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», πρόσθεσε για τον Σλούκα.

«Ναι και πάντα να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουν. Ισως να παίζει ρόλο το ότι όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι είναι άνθρωποι καθημερινοί. Πάντα ταυτίζομαι με ανθρώπους και με φίλους. Θέλω να αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους, μιλάω για την ζωή τους, στεναχωριέμαι και προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στην θέση τους. Οπότε δεν μου είναι τόσο δύσκολο το στάδιο κατά το οποίο θα πω ότι σταματάω το μπάσκετ και συνεχίζω μια ζωή, όπως ο κάθε άνθρωπος. Θεωρώ ευλογία που βρίσκομαι εδώ και για την καριέρα που έχω κάνει. Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κι άλλα σωματικά και πνευματικά στο μπάσκετ και τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι έτοιμος και για το μετέπειτα βήμα στη ζωή μου, όταν αποφασίσω να σταματήσω», είπε παράλληλα, για το τώρα και το αύριο, μετά το τέλος της καριέρας του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0