«Παίζει» Ταβάρες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

«Παίζει» Ταβάρες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Το όνομα του Χούλιο Ταβάρες «παίζει» τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ΑΕΚ. Έχει προταθεί ο παίκτης και αρέσει στον Ουζουνίδη, θετικά το βλέπουν και στην «Ένωση».

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ ψάχνουν ακόμα έναν επιθετικό, όπως ακριβώς και ο Παναθηναϊκός, μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ και του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Στις δύο ομάδες έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες για την επίθεση, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και Χούλιο Ταβάρες που παίζει στη Ντιζόν.

Στον Παναθηναϊκό, έχουν προσθέσει το όνομά του στη μεταγραφική λίστα, ενώ ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει διερευνηθεί και φαίνεται σύμφωνα με τη «Live Sport» πως έχει στοιχεία που αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Από την άλλη, το όνομά του, σύμφωνα με τη «Sportday», «παίζει» και για την ΑΕΚ, που ψάχνει ακόμα έναν παίκτη για την επίθεση, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Ο παίκτης άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ με την πλευρά του υπήρξαν και επαφές, για να διαπιστωθεί ότι μπορεί να ξεπεραστεό το οικονομικό εμπόδιο της Ντιζόν η οποία αξιώνει 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τη «Sportday» η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, μόνο αν η γαλλική ομάδα χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0