Παπαπέτρου: Να δικαιώσω τον πρόεδρο κατακτώντας τίτλους

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Μάικλ Τζόρνταν, το δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη και επισήμανε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους Πράσινους για να δικαιώσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την επιλογή του να τον κάνει κομμάτι της ομάδας.

EUROLEAGUE / ÐÁÏ – ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό που θα μείνουν στην ιστορία, ενώ υποστήριξε ότι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ του ήταν ο αδερφός του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μάικλ Τζόρνταν: «Είναι ο κορυφαίος! Εμείς που είμαστε νεότεροι δεν τον ζήσαμε πολύ αλλά βλέποντας όσα έχει κάνει, σίγουρα έδωσε ώθηση στις γενιές που ακολούθησαν. Είναι ο κορυφαίος. Είχε απίστευτη άγνοια κινδύνου. Είχε πει ότι ο φόβος είναι μία ψευδαίσθηση. Δεν επηρεαζόταν από συναισθήματα στη διάρκεια των αγώνων, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

Για τον καλύτερό του συμπαίκτη: «Ο αδελφός μου στο παμπαιδικό».

Για το δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη το 2000: «Τότε ήταν πάνω που μάθαινα να μιλάω. Είναι ο απόλυτος στόχος, το απόλυτο όνειρο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Μακάρι κάποια στιγμή να δικαιώσω την ομάδα και τον πρόεδρο και να κατακτήσουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία. Τώρα λόγω της καραντίνας κάθομαι και βλέπω τις κατακτήσεις σε παλαιότερα Final Four. Είχα την τύχη να πάω σε δύο τελικούς αλλά δεν έφτασα στο τρόπαιο».

Για το αν θα θυσίαζε τρεις μισθούς από το ρίσκο να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «100%! Είναι ευχάριστο να μη χάσουμε χρήματα αλλά υπάρχει κάτι πιο μεγάλο που είναι ο κόσμος να είναι ασφαλής κι εκεί πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0