Παπανικολάου:«Θέλουμε στήριξη, είναι μία ιδιόμορφη χρονιά»

Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού ζήτησε στις δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα στον Ολυμπιακό:

«Υπάρχει ενθουσιασμός, θετικό κλίμα, αισιοδοξία, αλλά και ευθύνη, επειδή πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε. Θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όπως είδαμε και στα φιλικά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει λιγότερους Έλληνες στο ροστερ από προηγούμενες σεζόν:

«Είναι καλό για μία ομάδα να έχει γηγενή κορμό, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Όταν ήμουν στην Μπαρετσελόνα ας πούμε δεν είχαμε γηγενείς παίκτες, αλλά πήγαμε Final Four. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε καλούς χαρακτήρες, που είναι το πιο σημαντικό για μία ομάδα που θέλει να φτάσει μακριά».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού:

«Είμαστε όλοι παίκτες που παλεύουμε για το καλύτερο και δεν βλέπω τον λόγο να μην διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τεράστιες υπερβάσεις. Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό και για τον κόπο μας και για τον ιδρώτα μας. Έτσι όπως είναι η φετινή χρονιά δε μπορούμε να θέσουμε όρια. Είναι μία ιδιόμορφη χρονιά για εμάς και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η χρονιά. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι στήριξη».

Για το αν υπάρχει ένα αίσθημα ευθύνης στον Ολυμπιακό μετά την περσινή κακή σεζόν:

«Δε νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που ξεκινάει χωρίς αίσθημα ευθύνης. Σίγουρα πέρυσι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αλλά φέτος είναι μία καινούρια προσπάθεια με νέα δεδομένα Η ομάδα θα προσπαθήσει να βρεθεί στις στην 8αδα, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει γενικά στην Ευρωλίγκα. Αν δει κάποιος τον σχεδιασμό των ομάδων και πώς έχουν ανέβει τα μπάτζετ και η ποιότητα θα το καταλάβει. Έχει αλλάξει και η δομή της Ευρωλίγκας. Παλαιότερα ξεχώρισαν 4 ομάδες και οι άλλες ακολουθούσαν. Πλέον έχουμε ένα μείγμα 10 ομάδων που θα δώσουν μάχη για να μπουν στην 8αδα».

Για την σωματική του κατάσταση:

«Για τον εαυτό μου θα πω ότι το καλοκαίρι έκανα μία προσπάθεια με κάποια παιδιά και τους ευχαριστώ. Είναι τρία άτομα που με επέβλεπαν: Ένας γυμναστής, ένας διατροφολόγος και ένας φυσιοθεραπευτής. Έγινε μία προσπάθεια. Έχω χάσει 5-6 κιλά λίπους που έχουν γίνει μυϊκή μάζα, αλλά αυτό πρέπει να συνεχιστεί και μέσα στην σεζόν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0