Ουάρντα: «Κάθε μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ κάνει λάθη»

Ουάρντα: «Κάθε μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ κάνει λάθη»

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι του Novasports

Για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα: «Σήμερα είμασταν άτυχοι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως πιστεύω ότι τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Προσπαθήσαμε πολύ και πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, για να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στον επόμενο αγώνα».

Για το που αποδίδονται τα ατομικά λάθη: «Κάθε μεγάλη ομάδα κάνει λάθη. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτά, χτίζουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν αισθάνεται ότι προδίδουν τον εαυτό τους με αυτά τα σοβαρά λάθη: «Δυστυχώς μερικές φορές δεν μπορείς να τα αποφύγεις τα λάθη. Εμείς παίζουμε για τους φιλάθλους μας, χτίζουμε μια καινούργια ομάδα με τον προπονητή και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για τον αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη».

Για το αν υπάρχει περιθώριο να διορθώσουν τα λάθη που κάνουν στους αγώνες: «Νομίζω ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται και από αυτό το κομμάτι. Θα χρειαστούμε 1-2 μέρες για να δούμε τι θα διορθώσουμε από αυτά τα λάθη και θα πρέπει να συνεχίσουμε για τα επόμενα ματς».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0