Οριστικό: Στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα ο Τικίνιο για τον Ολυμπιακό

Οριστικό: Στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα ο Τικίνιο για τον Ολυμπιακό

Η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώνεται. Ο Ολυμπιακός φέρνει το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα τον Τικίνιο Σοάρες και επισημοποιεί μια από τις σημαντικότερες κινήσεις των τελευτών χρόνων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τικίνιο θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 22:00, το βράδυ της Κυριακής. Επιβεβαιώνοντας τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού μια πολύ δύσκολη μεταγραφή, ενός περιζήτητου ποδοσφαιριστή, που ήταν ελεύθερος και είχε προσφορές από πολύ σημαντικές ομάδες.

Με την απόκτηση του Τικίνιο ο Ολυμπιακός ενισχύεται εντυπωσιακά στην επίθεσή του. Και κυρίως ικανοποιείται η μεγάλη επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, που είχε θέσει στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της ΠΑΕ τον Βραζιλιάνο στράικερ. Μάλιστα και ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή.

To10.gr, που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Τικίνιο, από την πρώτη στιγμή σας ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση. Οπως και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τικίνιο έρχεται στην Ελλάδα για να μείνει. Σκοπός είναι να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις άμεσα, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας (15/06) και να καλύψει το έδαφος που έχει χάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1590370/oristiko-stis-1000-vrady-tis-kyriakis-stin-ellada-o-tikinio-gia-ton-olybiako/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0