Οριστικό – Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα!!! Καλό χειμώνα!!!

Οριστικό – Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα

Δείτε την εκπομπή μας

Ούτε το Σαββατοκύριακο 28/29 Αυγούστου θα έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα. Όπως ήταν αναμενόμενο τις τελευταίες ώρες στη Γενική Συνέλευση δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα.

Προκειμένου σε αυτές τις μέρες που μεσολαβούν να βρεθεί λύση με τις πέντε τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ που βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote.

Φυσικά, με δεδομένο πως την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, η σέντρα πηγαίνει προς το διήμερο 11/12 Σεπτεμβρίου αν όλα έως τότε κυλήσουν ομαλά.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μεν συμφωνία των Βόλου, Παναιτωλικού, Ιωνικού, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας με την Cosmote όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, πλην όμως δεν συμφώνησαν στη χρονική διάρκεια. Με τις ομάδες να επιθυμούν κλειστό διετές συμβόλαιο και το συνδρομητικό να αντιπροτείνει 1+1.

Επιπλέον παραμένει ανοιχτό το θέμα για κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24. Και όσο παραμένουν άλυτα αυτά τα θέματα, ποδόσφαιρο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1761067/oristiko-den-xekinai-protathlima/?fbclid=IwAR3AHSDxedcz3V57agBYvAVxAMGFm8dCGOYvA3gz2GPKN13d7IKIX8rPuDc

Share and Enjoy !

0Shares
0 0