Ομολογία αποτυχίας με το VAR

«Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου», είναι η εντολή των FIFA, UEFA στον Μαρκ Κλατενμπεργκ ο οποίος είναι ο νέος αρχιδιαιτητής. Δείγμα του απόλυτου ελέγχου που θέλουν να ασκεί είναι ότι το ένα από τα δυο μέλη της ΚΕΔ που θα επιλέξει θα έχει την αποκλειστική ευθύνη του VAR και αυτό γίνεται με εντολή των διεθνών ομοσπονδιών.

Δείτε την εκπομπή μας :

Άλλη μια απόδειξη ότι FIFA, UEFA δεν θέλουν Ελληνες παράγοντες να έχουν την παραμικρή εμπλοκή με διαιτητικά θέματα της Superleague. Μάλιστα, την ευθύνη της εκπαίδευσης θα αναλάβει ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ, άρα οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα πρέπει να ετοιμάζονται να χαιρετήσουν, βγάζοντας οσκαρική ανακοίνωση, μόνο μην ξεχάσουν να ευχαριστήσουν κάποιον…

Η εντολή στον Κλάτενμπεργκ να επιλέξει ξένο ειδικό που θα έχει την ευθύνη για το VAR αποτελεί και ομολογία αποτυχίας. Αρα, δικαιώνονται όσοι έλεγαν ότι με αυτό το VAR γελάει ο κόσμος και ότι από εργαλείο του ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε εργαλείο της «εξυγίανσης».

Πάντως, προκαλεί απορίες η κίνηση της ΕΠΟ να επεκτείνει το συμβόλαιο των Μάριν, Λίντμπεργκ για να …ενημερώσει τον Αγγλο αρχιδιαιτητή μέσα σε έναν μήνα, εν μέσω φημών ότι ο πρώτος μπορεί να μείνει ως άμεσος συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ. Όμως, είναι δυνατόν να γίνει νέο ξεκίνημα με παλιές και αποτυχημένες συνταγές; Ο Αγγλος θα χάσει με το καλημέρα τις εντυπώσεις.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0