Ολυμπιακός – Τα δεδομένα με Ζαγαρίτη

Ολυμπιακός – Τα δεδομένα με Ζαγαρίτη

Δείτε την εκπομπή

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Πάρμα μοιάζει να είναι μία περίπτωση την οποία στο Λιμάνι την εξετάζουν με καλό… μάτι.

Και φαίνεται πως όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζει 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας. Ο Ολυμπιακός θέλει, εκτός από ποιότητα, ταλέντο, ηλικία και ποδοσφαιριστές Ευρωπαίους ή κατόχους κοινοτικών διαβατηρίων, καθώς οι θέσεις των ξένων είναι καλυμμένες, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να πληροί όλες τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Την ίδια ώρα, για τον Ζαγαρίτη, έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Βερόνα, Κροτόνε και Κοζέντσα, ωστόσο η Πάρμα δεν έχει απαντήσει σε καμία πρόταση, περιμένοντας την τελική απόφαση του Ολυμπιακού, η οποία δεν αναμένεται να αργήσει και πολύ…

Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα, ο Ζαγαρίτης δείχνει να κερδίζει πόντους και να ανεβάζει συνεχώς το όνομα του στη λίστα.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1925832/olybiakos-ta-dedomena-zagariti/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0