Ολυμπιακός: «Απαράδεκτη συμπεριφορά των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο» To πρόστιμο θα διατεθεί ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο βρέθηκαν στο πάρτι και ξεκαθάρισε πως θα τους επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο το οποίο θα διατεθεί ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δείτε την εκπομπή μας:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι συμμετείχαν και παίκτες του Ολυμπιακού στο απαράδεκτο πάρτι ενώ μέσω lockdown σε ξενοδοχείο της Συγγρού, προκλήθηκε σάλος. Εν τέλει, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει πως συμμετείχαν τρεις (και όχι τελικά επτά όπως τόνιζαν κάποια ρεπορτάζ) ποδοσφαιριστές στο συγκεκριμένο πάρτι! Πρόκειται για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σε μια καυστική της ανακοίνωση, καταδίκασε την συμμετοχή των τριών στο πάρτι και πρόσθεσε πως είναι απαράδεκτη η αψήφιση των απαγορεύσεων. Μάλιστα θα τους επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο το οποίο θα δοθεί ως δωρεά στο ΕΣΥ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0