Οι μάγκες του Πειραιά δεν τα κατάφεραν !!!! Ολυμπιακός – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 8-9

Ο Ολυμπιακός έχασε απο την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 8-9 και ολοκλήρωσε με δύο στα τρία στον Α’ Όμιλο του LEN Champions League.

Δείτε την εκπομπή μας:

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός ίσως στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου έχασε απο την Γιουγκ με 8-9. Κάνοντας ένα κακό δεύτερο ημίχρονο
Στο πρώτο οκτάλεπτο ο αγώνας ήταν σκληρός και για αυτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει μόνο 1 γκολ και έτσι το οκτάλεπτο να τελειώσει με 1-0.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-1 αλλά και με 3-1 κόντρα στην Γιουγκ, αλλά το οκτάλεπτο τελείωσε 5-2 για τον Θρύλο καθώς ανέβασε την διαφορά στα τρία γκολ δηλαδή στην μεγαλύτερη διαφορά μέχρι τότε στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι παίζει πολύ καλή άμυνα, ειδικά στο δεύτερο οκτάλπετο.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε με διαφορά ασφαλείας τρία γκολ. Ο Ολυμπιακός όπως και χθες στο τρίτο μέρος δεν μπήκε καλά. αλλά χάρη στην άμυνα του κράτησε την Γιουγκ στο ένα γκολ διαφόρας 5-4. Το κακό για τον Ολυμπιακό έγινε μέσα σε ένα δίλεπτο όπου το 5-2 έγινε 5-5 και έτσι έκλεισε και το οκτάλεπτο.
Στο τέταρτο οκτάλεπτο o Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-6, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6 κατευθείαν, και έτσι να πετύχει το πρώτο του γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε

Share and Enjoy !

0Shares
0 0