Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Και, όπως είναι λογικό, επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις του Θρύλου!

Δείτε την εκπομπή μας :


Ο προπονητής των Πειραιωτών, λοιπόν, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, αν και η ατμόσφαιρα είναι κάπως, δεν είναι σαν μια ημέρα γιορτής και φιέστας… Το αξίζαμε και το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε καθαρά και δίκαια πρωταθλητές! Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας! Για πρώτη φορά δεν τον έχουμε εδώ μαζί μας να γιορτάσουμε ένα τρόπαιο. Ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν και άλλα, να είμαστε όλοι μαζί…

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των ρεκόρ! Ξεπερνάμε τα δικά μας ρεκόρ και θα συνεχίσουμε. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί πολλά χρόνια. Αυτό είναι σημάδι εξαιρετικής λειτουργίας, σχέσεων διοίκησης, παικτών, κόσμου. Όλα αυτά συνθέτουν τα αποτελέσματα που βλέπει ο κόσμος και τις επιτυχίες! Δεν θα μάθουμε ποτέ που θα φτάναμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και φέτος, να φτάσουμε ψηλά. Πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Είχε επενδύσει η διοίκηση και σε αυτή τη χρονιά. Η πανδημία μας πήγε πίσω και τα όνειρα πολλών, όχι μόνο τα δικά μας, καταστράφηκαν».

Με τον αρχηγό του ΟΣΦΠ, Κώστα Μουρίκη να συμπληρώνει: «Είχαμε μια μεγάλη διακοπή, σε μια περίεργη σεζόν. Η χρονιά ήταν ιδιαίτερη. Γυρίσαμε δυνατοί και αυτό φάνηκε και από το ματς με τη Βουλιαγμένη, αλλά και σήμερα με τον Εθνικό. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτά τρόπαια. Αυτό κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος! Κρίμα που το σηκώνουμε σε άδειο κολυμβητήριο. Την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι μαζί εδώ, για να πανηγυρίσουμε».

Τέλος, ο Γιώργος Δερβίσης υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι και για αυτό το πρωτάθλημα, αν και εξελίχθηκε έτσι όπως εξελίχθηκε με τη διακοπή και χωρίς κόσμο και χωρίς τελικούς… Για εμάς είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα και το πανηγυρίζουμε όπως πρέπει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0