Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοήθησε καρκινοπαθή μετά από ένα μήνυμα στο Instagram!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοήθησε καρκινοπαθή μετά από ένα μήνυμα στο Instagram!

Δείτε την εκπομπή

Η αλληλεγγύη είναι ζήτημα των καιρών που βιώνει η σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, έχει έρθει αντιμέτωπη με γεγονότα που έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα την ακεραιότητά της, και έχουν αναδείξει την προσφορά, ως την υπέρτατη ανθρώπινη ανάγκη.

Ένας από τους ανθρώπους, που έχει προσφέρει τα μέγιστα είναι αναμφίβολα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού για άλλη μια φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και βοήθησε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του πνεύμονα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το nassosblog.gr, ένας από τους δυο γιούς του, αφού δεν βρήκε λύση με την ιατρική περίθαλψη, έστειλε προσωπικό μήνυμα στον ισχυρό άνδρα των Ερυθρολεύκων, ζητώντας βοήθεια για την κάλυψη των εξόδων στο χειρουργείο που θα έκανε ο πατέρας του σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Πειραιά.

Kαι η ανταπόκριση ήταν άμεση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επικοινωνεί μέσω της γραμματέας του και να κάνει μία σπουδαία δωρεά, με το ποσό να καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την νοσηλεία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1890137/o-vangelis-marinakis-voithise-karkinopathi-meta-apo-ena-minyma-sto-instagram/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0