Ό,τι και να σκαρφιστούν…

Κάνουν ό,τι περνάει και δεν περνάει από το χέρι τους, για να φέρουν αυτό τον τελικό στα… μέτρα τους. Να τον διεξάγουν με τον τρόπο, με τον οποίο εκείνοι… βολεύονται. Το έχουμε δει σε ΟΛΕΣ τις πτυχές της διοργάνωσής του, έως τώρα. Από το γήπεδο, από την ημερομηνία, από τα δελτία των παικτών και το… μπλοκάρισμα. Σε όλα βρήκαν τον Ολυμπιακό απέναντί τους. Και θα τον βρουν ξανά, την Κυριακή. Αυτή τη φορά αγωνιστικά.

Δείτε το Pre Game του Τελικού :

Ό,τι και να σκαρφιστούν, για να μειώσουν το, εμφανές, πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού δεν είναι… κατά συνθήκη. Δεν έχει να κάνει ούτε με το γήπεδο, ούτε με το ποιος θα σφυρίξει, ούτε με την ημερομηνία του αγώνα και τα ρόστερ που θα κατεβάσουν οι δύο ομάδες, στον τελικό.

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι αγωνιστικό. Ποδοσφαιρικό. Άρα, υπαρκτό. Αυτό είναι που προσπαθούν να μειώσουν και να εκμηδενίσουν. Αλλά δεν μπορούν. Είναι σαφές ότι δεν μπορούν. Και για αυτό ανακαλύπτουν, κάθε λίγο και λιγάκι, ένα νέο εμπόδιο, το οποίο προσπαθούν να βάλουν, στην ομάδα του Μαρτίνς.

Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Ο Ολυμπιακός απέδειξε, όλη τη σεζόν, ότι παραμένει ανώτερος. Απέδειξε ότι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μπορεί να βάλει κάτω την «εξυγίανση» και να τη νικήσει. Κάθε έκφανσή της. Και θα το κάνει ξανά, την Κυριακή. Και όλοι εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ, θα πανηγυρίσουμε διπλά, έναν ακόμη τίτλο, τον οποίο, όσο μας δυσκολεύουν, τόσο τον… γλυκαίνουν!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0