Ο Πόκου θα φέρει χρήμα στα ταμεία!

Ο Ολυμπιακός έχει το καλό «συνήθειο» να βλέπει μπροστά. Να ατενίζει στο μέλλον, χτίζοντας για αυτό. Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή μας και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο Ολυμπιακός τον ανακάλυψε σε πολύ μικρή ηλικία, πίστεψε σε αυτόν, δούλεψε πάνω του και ο μικρός έδειξε το τεράστιο ταλέντο του. Στην πορεία τράβηξε τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού και στη συνέχεια του… NBA! Ο «Πόκου» μπήκε στο draft και όταν έρθει, με το καλό, η ώρα να κάνει το NBA out, ο Ολυμπιακός θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Στη συμφωνία που διατηρεί η ομάδα του Πειραιά με τον νεαρό, υπάρχει ρήτρα για το ΝΒΑ. Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει τουλάχιστον 1.000.000 δολάρια στους Πειραιώτες. Αυτή η ρήτρα βέβαια αλλάζει, αναλόγως από την θέση στην οποία θα επιλεγεί ο Ποκουσέφσκι στο draft, με το ποσό να φτάνει (να πλησιάζει, για την ακρίβεια) ακόμη και τα 3.000.000 δολάρια.

Η ουσία είναι ότι η Διοίκηση της ομάδας είδε -ΞΑΝΑ- μπροστά. Όπως κάνει εν τω συνόλω ο Θρύλος, σε όλα τα αθλήματα! Κατακτά το παρόν και σχεδιάζει για το μέλλον!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0