Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ

Κυκλοφορούν καθημερινά, ολοένα και περισσότερα σενάρια, σχετικά με την υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα και την πιθανότητα μεταγραφής του, στο εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την υπόθεση υπό εξέταση, αφού το ενδιαφέρον, διαφόρων ομάδων του εξωτερικού, φαίνεται διαρκώς να… μεγαλώνει. Οι Πειραιώτες ευτυχούν να βρίσκονται σε θέση ισχύος, σε ό,τι αφορά το θέμα. Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι, οι οποίοι κάνουν τον Ολυμπιακό να έχει το αβαντάζ, σε αυτό το μεταγραφικό μέτωπο.

Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε ποτέ «πωλητήριο» στον Τσιμίκα. Ο νεαρός δεν είναι υπό παραχώρηση. Οι Πειραιώτες κοστολογούν τον Τσιμίκα με ένα συγκεκριμένο ποσό και εφόσον κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, μπορεί να έρθει και να τον κάνει δικό της. Πληρώνοντας, φυσικά, τα χρήματα που ζητά ο Ολυμπιακός.
Η Νάπολι έχει δείξει μεγάλη επιθυμία να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Αυτό και μόνο δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να… παίξει μπάλα με τους δικούς του όρους.
Η Νάπολι δεν είναι η μόνη ομάδα, η οποία εξετάζει τον Τσιμίκα. Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, όπως η Ίντερ, ή ακόμη και η Άρσεναλ. Δεδομένα απασχολεί ομάδες του εξωτερικού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες, οι οποίες παρακολουθούν διακριτικά και δεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ορίσει μία συγκεκριμένη τιμή, με την οποία θεωρεί ότι αξίζει να αποχωριστεί τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός δεν είναι απλώς σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι παράλληλα, νέος και εξελίξιμος, γεγονός που σημαίνει ότι όποια ομάδα τον αποκτήσει, παίρνει έναν έτοιμο παίκτη, σε τρομερή κατάσταση, με… περιθώρια εξέλιξης, σε ακόμη καλύτερο!

Τα… παιχνίδια που επιχειρεί η Νάπολι, βάζοντας άλλες λύσεις στο τραπέζι, για το αριστερό της άκρο, στην άμυνα, δεν είναι ικανά να «τρομάξουν» τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένει. Δεν έχει λόγο να βιάζεται, δεν έχει λόγο να αγχώνεται, για να πουληθεί ο Τσιμίκας και δεν έχει λόγο να μπει στο «τριπάκι» του… ανταγωνισμού, για τη θέση του αριστερού μπακ στην Νάπολι. Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0