Ο Μαρσέλο είναι εδώ και φέρνει χαμόγελα

Ο Μαρσέλο είναι εδώ και φέρνει χαμόγελα

Δείτε την εκπομπή μας

Δυστυχώς το ντεμπούτο του Μαρσέλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Αλλά δυστυχώς από μια κακή βραδιά, μια βαριά ήττα και απογοήτευση. Η είδηση της εισόδου του παγκόσμιου Βραζιλιάνου στο ματς, ωστόσο, το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη, είναι από μόνη της σημαντική. Και αξίζει να σταθούμε σε αυτή, ασχέτως του αν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, σε επίπεδο ομάδας.

Ο Μαρσέλο είναι εδώ και φέρει χαμόγελα. Έχουμε ήδη δει σε δράση τον Χάμες. Τον Μπακαμπού. Άμεσα θα δούμε και τον Σαμασέκου. Ο Ολυμπιακός αγώνα με τον αγώνα πρέπει να δομείται ολοένα και περισσότερο και να δουλεύει με τους νέους παίκτες του διαθέσιμους. Το βράδυ της Πέμπτης ήταν σειρά του Μαρσέλο να μπει στη δράση. Ματς με το ματς θα πιάσει το 100% και θα βγάλει στο γήπεδο την αξεπέραστη ποιότητά του. Την αξία του.

Ο κόσμος χειροκρότησε έντονα, όταν ο Μαρσέλο μπήκε στο γήπεδο. Ανυπομονεί. Ξέρει πως με εκείνον στην 11άδα, με τον Χάμες, με τους νέους παίκτες εν γένει, αλλά και με δουλειά, θα δει όμορφα πράγματα ξανά, στο κοντινό μέλλον. Έχει πολλά να δώσει ο Μαρσέλο στην ομάδα και το βράδυ της Πέμπτης δεν είδαμε παρά ένα μικρό δείγμα.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/348347-o-marselo-einai-edw-kai-fernei-xamogela

Share and Enjoy !

0Shares
0 0