Ο Κούτρης και η επιστροφή Χολέμπας

Με την υπόθεση Τράουκο να μπαίνει στον «πάγο» (η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μεγάλη, στο οικονομικό) ο Ολυμπιακός στρέφεται και στο εσωτερικό του, για να βγάλει τον… «νέο Τσιμίκα». Ο Κούτρης αναμένεται να πάρει το χρίσμα, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση, όμως μία πιο άμεση λύση, με ποιότητα, ικανότητα και εμπειρία, θα μπορούσε να είναι εκείνη του Χοσέ Χολέμπας, η οποία ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο πολύπειρος (36 ετών, αλλά πάντα στο κορυφαίο επίπεδο) αριστερός μπακ, πέραν της δεδομένης αξίας του και της ικανότητάς του να παίξει σε ένα πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό… σβηστός, ξέρει άριστα και τον Ολυμπιακό. Για την ικανότητά του να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν πρέπει να γίνεται καν λόγος, αφού… παίζει σε επίπεδο Premier League. Αυτό και μόνο αρκεί.

Ο Ολυμπιακός θέλει να βασιστεί σε έναν παίκτη ο οποίος μπορεί άμεσα να εξελιχθεί σε νέο Τσιμίκαι και ο οποίος πήγε λίγο πιο πίσω… μόνο γιατί υπήρχε ο Τσιμίκας! Από την άλλη, φέρεται να ποντάρει στην εμπειρία ενός εγνωσμένης αξίας και ικανότητας παίκτη, για να βγάλει άμεσα τα… «κάστανα» από τη… φωτιά, έως ότου ο Κούτρης βρεθεί στο 100% και μπορεί να πάρει πιο ηγετικό ρόλο, στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0